Ma sütőzacskóba tuszkoltam be a maradék két szelet tébláboló cápaharcsát. Megsóztam és klasszikus fűszersóval ízesítettem. Három gerezd fokhagymát rászeleteltem, majd fél órára a sütőbe dugtam. (Szokásos: sütőzacskót megszurkálni, 160°-on sütni és a végén ollóval felnyitni a zacskót és 5 percet rápirítani.)
Új burgonyát sütöttem hozzá és almás-sárgarépa salátát készítettem mellé. Lassan az ipari mennyiségű répánk is elfogy - a család legnagyobb bánatára -, így mellőzni fogom egy darabig.
Almás-sárgarépa saláta:
4 közepes nagyságú sárgarépát megpucoltam, majd nagy lyukú sajtreszelőn lereszeltem. Megpucoltam egy almát, majd azt is lereszeltem. Összeforgattam és fél citrom levével meglocsoltam. Könnyű, nyári saláta. És nagyon egészséges.
Valahogy nekem ez a halacska nem jött be. :( :(
VálaszTörlésSokáig én sem ettem belőle, de addig kísérleteztem amíg jó nem lett.:)
VálaszTörlés